top of page
overall before
overall before
press to zoom
overall after
overall after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after the addition
after the addition
press to zoom
during
during
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
kitchen & dining room
kitchen & dining room
press to zoom
foyer
foyer
press to zoom
subfoyer
subfoyer
press to zoom
living room
living room
press to zoom
living room
living room
press to zoom
living room open concept
living room open concept
press to zoom
JBP_NAI_Sandra_027
JBP_NAI_Sandra_027
press to zoom
kitchen
kitchen
press to zoom
bar
bar
press to zoom
kitchen
kitchen
press to zoom
dining room
dining room
press to zoom
dining room
dining room
press to zoom
NataliaInteriors0206 (1) (1)
NataliaInteriors0206 (1) (1)
press to zoom
office
office
press to zoom
primary bedroom
primary bedroom
press to zoom
primary bedroom
primary bedroom
press to zoom
toddler bedroom
toddler bedroom
press to zoom
teen bedroom
teen bedroom
press to zoom
girls bedroom
girls bedroom
press to zoom
hall bath
hall bath
press to zoom
island
island
press to zoom
textures
textures
press to zoom
stone
stone
press to zoom
backsplash behind cabinets
backsplash behind cabinets
press to zoom
book matching stone
book matching stone
press to zoom
niches
niches
press to zoom
details
details
press to zoom
quiet moments
quiet moments
press to zoom

Relaxed, luxurious, and layered, prevail together in this renovated Alamo, California, home. Rich in textures and organic elements, this space is the ideal representation of both beautiful and comfortable living.                   

This whole project started with the idea to switch the floors to a lighter color...as you can see, the project grew from the ground up, literally. The moment I walked into this house, I saw all the potential that it had, and what it could be. From the very start, my client was onboard with all of the new ideas and implementing all of the details. The client, a mother to 5 children and a successful real estate agent, was just too busy to pick and choose all the new elements and finishes. She knew she wanted things that looked fresh, crisp, and modern but still inviting. Throughout our incredible journey together, she was so receptive to all of my ideas. She was never afraid of trying new things, and always asked for things that looked different and had bold interest.                                                    

 In the living room, abundant natural light streams effortlessly through floor to ceiling glass doors, while enhancing the soft neutral palette that is tastefully adorned with bold, yet elegant, decor. The kitchen, often referred to as "the heart of the home", was designed to incorporate both beauty and functionality. Showcasing a three-tone cabinet palette, two-tone countertops, custom wood hood, and book matching backsplash, this idyllic space is pleasant, well-balanced, and practical. 

The results speak for themselves and has made this project one of my biggest pride and joys, and actually one of my favorites to date. I am thankful for the amazing team behind the scenes that were able to make all of this happen.   

Company: Natalia Avalos Interiors

Photography: Jessica Brydson & Righter Portraits

© 2021 ALL IMAGES COPYRIGHT NATALIA AVALOS INTERIORS 

bottom of page