before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
before
before
press to zoom
after
after
press to zoom
kitchen & dining room
kitchen & dining room
press to zoom
foyer
foyer
press to zoom
subfoyer
subfoyer
press to zoom
living room
living room
press to zoom
living room
living room
press to zoom
living room open concept
living room open concept
press to zoom
JBP_NAI_Sandra_027
JBP_NAI_Sandra_027
press to zoom
kitchen
kitchen
press to zoom
bar
bar
press to zoom
kitchen
kitchen
press to zoom
dining room
dining room
press to zoom
dining room
dining room
press to zoom
office
office
press to zoom
girls bedroom
girls bedroom
press to zoom
powder room
powder room
press to zoom
master bathroom
master bathroom
press to zoom
master bathroom shower
master bathroom shower
press to zoom
master bathroom shower
master bathroom shower
press to zoom
vanity details
vanity details
press to zoom
master bathroom
master bathroom
press to zoom
island
island
press to zoom
textures
textures
press to zoom
stone
stone
press to zoom
backsplash behind cabinets
backsplash behind cabinets
press to zoom
book matching stone
book matching stone
press to zoom
niches
niches
press to zoom
details
details
press to zoom
quiet moments
quiet moments
press to zoom

Everything started with the idea of changing the floors to a lighter version. The client had completed a renovation 4 years prior the commencement of this project.
The moment I walked into this house I saw the big potential this house had. The client, mother of 5 children and successful woman in real state, was just too busy to pick & choose all new finishes.
All along this incredible journey the client was receptive to ideas, she wanted things that look fresh, crisp, modern yet inviting.
She was never afraid of trying new things, she always asked for things that look different and with some bold interest. Early on in the process she was onboard with all the new ideas & details implementation.

The result of this project has been one of my biggest joy and pride. I am thankful for the incredible team behind to make all this happen.

Company: Natalia Avalos Interiors

Photography: Jessica Brydson & Righter Portraits

© 2021 ALL IMAGES COPYRIGHT NATALIA AVALOS INTERIORS