BEFORE
BEFORE
press to zoom
AFTER
AFTER
press to zoom
BEFORE
BEFORE
press to zoom
AFTER
AFTER
press to zoom
BEFORE
BEFORE
press to zoom
AFTER
AFTER
press to zoom
BEFORE
BEFORE
press to zoom
AFTER
AFTER
press to zoom
BEFORE
BEFORE
press to zoom
AFTER
AFTER
press to zoom
HOOD
HOOD
press to zoom
TILE
TILE
press to zoom
TILE
TILE
press to zoom
DEMO
DEMO
press to zoom
OPEN WALL
OPEN WALL
press to zoom
COUNTERTOPS INSTALL
COUNTERTOPS INSTALL
press to zoom

The project started with the idea of doing a kitchen remodel. The client knew she wanted a bigger space but she thought it wasn't going to be possible given the tight space and the difficult layout. Working with this client was a dream! She was always open to new ideas and suggestions as long they were within the budget. The initial idea was a gray kitchen with stainless steel appliances but that got changed along the way! She fell in love with a blue wood sample and decided to drive the whole design direction around it. We work closely together to make sure the dark color wasn't going to make the room feel enclosed given that the intention of the remodel was to make the area feel more spacious. The result was beyond her expectations, she couldn't thank us more to help her dream kitchen come to life!

Designed & Staged by Natalia Avalos

In Collaboration with The Home Co.